🧡 Estimar la vida i a les persones. Conéixer el passat i escriure junts el futur. Garantir drets i donar respostes. Solucionar problemes i ajudar als/les qui ho necessiten. Donar veu a aquelles persones que fins ara no n’han tingut, perquè els silencis són dolents. Ser gent solidària, comprensiva i valenta. No atendre a religions, ideologies, procedència o condicions. Donar empenta a qui vol progressar, crear, somiar…

La diversitat de visions i opinions és el camí. El pròxim 26 de maig has de saber que juntes podem ser més grans, que amb compromís la teua veu seguirà escoltant-se, i serem implacables davant les majories, junts serem #IMPARABLES

Tenim un Compromís amb Cullera, i seguirem treballant de valent per fer un poble de totes i tots, més gran, més solidari, més honest i més divers.

Este és el nostre programa, consulta’l! Programa Compromís Cullera 2019