Canvi de gestió al ‘Manhattan’

Davant les informacions tergiversades que han hagut aquests dies al voltant del que és va votar l’últim Ple Municipal en relació al projecte del Manhattan, ens veiem en l’obligació d’informar i aclarir a la ciutadania el sentit d’aquesta votació, per tal que cap grup polític, puga utilitzar un tema tant delicat de manera oportunista o demagògica, creant confusió i malentesos intencionats en la ciutadania.

Tot els membres de la coalició compromís, sempre hem votat en contra i sempre votarem en contra d’aquest model urbanístic, però el que no farem mai, és deixar al poble de cullera hipotecat per tota la vida, més del que ja està, ni utilitzarem aquest tema tant sensible per guanyar vots.

Ací teniu el comunicat complet per a més informació.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *