En resposta a les crítiques del PP

L’absència en les processons del regidor de Festes, Pere Manuel, de Compromís, criticada pel PP de Cullera en un article en El Levante-MV

Des de Compromís volem donar les gràcies al PP per la nota de premsa en què només critica la no assistència del Regidor de Festes als actes religiosos, amb la qual cosa confirma la rigorositat i bon fer d’aquest regidor.  

Creiem que acudir a les processons no és un deure dels representants públics. Vivim en un Estat aconfessional i, per tant, les expressions religioses i la vida política han d’estar deslligades. La imposició religiosa en els actes públics pertany a un altre sistema polític ja desaparegut, per sort. Així mateix,  volem traure’ls de l’error de creure que és la primera vegada que el regidor no acudiex a tals actes:  en la legislatura 1995-1999   tampoc no  va anar a aquestes celebracions.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *