Les persones que formem part de Compromís per Cullera volem agrair a tots els nostres votants la confiança què ens heu dipositat, votant-nos per a què puguem ser representants vostres a l’Ajuntament, així com donant un ampli suport a la candidatura de Compromís a les Corts Valencianes.
A escala local, a Compromís hem passat de 719 vots a 1810, el que ha comportat que de tindre 1 regidor, en tinguem actualment 3 per a esta pròxima legislatura. Així doncs, hem sumat més del doble de vots respecte les eleccions municipals de fa 4 anys, siguent la formació que més ha crescut en vots.
En este cas, els 3 regidors de Compromís per Cullera seran Hugo Font, Pere Manuel i Marc Joan.
Pel que fa a les eleccions autonòmiques en que s’escollien els diputats a les Corts Valencianes, la satisfacció encara és major perquè Compromís hem sumat 2.514 vots, havent obtes 19 diputats a Corts.
Al mateix temps, estem satisfets pel resultat en conjunt dels vots obtesos a Cullera, perquè han donant clarament un suport majoritari a polítiques progressistes, i posen de manifest la voluntat del poble que hi haja una forma de governar diferent i sense cap majoria, el que permetrà fer polítiques de consens i per a Cullera.
Volem destacar també que Compromís ha sigut la formació més votada a la Ribera Baixa amb la qual cosa el diputat provincial de la Junta Electoral de la Zona de Sueca serà de Compromís,
Es per tot això, que vos volem donar les gràcies, perquè el canvi ha sigut possible, i ho serà des de Compromís, amb polítiques d’esquerres, valencianistes i ecologistes, i que ens permetran treballar per rescatar a les persones que estiguen en situacions de dificultat i d’emergència social, sense oblidar la situació econòmica en que es troba immers l’Ajuntament de Cullera i del repte que suposarà per a l’equip que governe el poble, revertir-ho. I és per això també que des de Compromís, volem facilitar la formació d’un govern municipal que treballe per millorar la vida de totes les persones de Cullera i que conte amb el suport adequat de la Diputació i de la Generalitat Valencia.

logo sense coalició. compromís per cullera