Avui diumenge, 22 de febrer, membres de la Coalició Compromís per Cullera han participat a la concentració que s’havia convocat a la plaça de l’Ajuntament de Cullera per a protestar contra el tancament del centre d’hemodiàlisi i en contra de la reforma de la plaça de bous de Cullera.

El portaveu de la formació, Hugo Font, ha manifestat que des de Compromís <<hem assistit a esta protesta per 2 motius; en primer lloc perquè estem en contra del tancament del centre d’hemodiàlisi, perquè considerem que és una conseqüència del model de gestió privada de l’hospital la Ribera, que no compartim. Des de Compromís apostem per un sistema de salut pública universal, públic, gratuït, equitatiu, que augmente la qualitat en la prestació de serveis i en definitiva la satisfacció dels veïns de Cullera, i el tancament del centre d’hemodiàlisi el que comporta es un empitjorament del servei, molèsties, perduda de temps i de diners”

I en segon lloc, Hugo Font ha volgut manifestar el malestar que ha suscitat la rehabilitació de la plaça de bous de Cullera. Segons Font <<la plaça de bous és un edifici que s’haurà de rehabilitar, però en estos moments hi ha altres prioritats. Hi ha famílies amb moltes dificultats econòmiques a les que no se’ls presten uns serveis socials adequats a les seues necessitats, i posar solució a estes necessitats haurien de ser les prioritats de l’Ajuntament de Cullera. A més, esta reforma es fa de cara a la galeria, perquè només falten 3 mesos per a les eleccions municipals i Sanjuan vol fer creure a la ciutadania que ha fet alguna cosa en estos 4 anys>>.

Per últim, tal i com ha manifestat el propi  Foto Hugo  Hugo Font <<des de Compromís per Cullera apostem per tal que una vegada rehabilitada, la plaça de bous puga tindre un funcionament multiusos i no siga un espai on només es realitzen espectacles taurins>>.

logo sense coalició. compromís per cullera