COMPROMÍS , denuncia la pujada d’impostos que el PP aprovarà el dimarts en el ple conseqüència del pla d’ajust que va aprovar l’equip de govern del sr. Sanjuán en el mes de maig, en el qual, els prop de 22 milions d’euros del pla ICO, producte de les factures sense consignació i en els calaixos del PP, ampliaven el seu període d’amortització fins al 2032.
Aquesta era, entre altres mesures, una de les condicions perquè el Ministeri d’Hisenda , autoritzara l’operació.. Per tant, a partir de l’1 de gener de 2015 , els impostos municipals:
– Impueto sobre Activitats Econòmiques
– Imposat sobre Vehicles de Tracció mecànica
– Imposat sobre construccions, instal•lacions i obres
– imposat sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana.

Veuran augmentat el seu import a la quota màxima del gravamen. Pel que els ciutadàns de Cullera, estarem una vegada més al capdavant de tenir una pressió fiscal i uns impostos més alts.

Així, el *IAE passa coeficient d’1,30 al 3,80

Vehicles de tracció mecànica d’1,496 a 2, aquest afecta especialment a causa de la possessió de cotxes i motocicletes , (adjuntem el quadre comparatiu), i és obligatori per a la circulació.

El ICIO d’augmenta al 4% i s’eliminen les bonificacions de les construccions d’interès o utilitat social, cultural o històric – artística i les de foment d’ocupació.
i el IVTNU del 28 % al 30%,
En definitiva i el que denuncia Compromís que aquest augment d’impostos no van a ser per a beques de llibres, per a ajuda als majors, per a cultura, benestar social… en definitiva per a rescatar a les persones, sinó per a pagar tota la mala gestió,balafiament i sobrecostos del PP i de l’alcalde. Ja que aquest augment és per a pagar el préstec que ell ha provocat des que és alcalde.

Gràcies al seu govern Cullera, està en mans del Ministeri per a realitzar qualsevol operació, estem tecnicamente intervinguts per l’estat, sense un altre objectiu que el de recaptar per a pagar als bancs en comptes de destinar aqueixos recursos als cullerencs.

Des de Compromís no anem a acceptar aquest acord que incrementa més les dificultats per les quals travessen moltes persones a causa de la política del PP.

Impost vehicles Mireu la progressió.

logo sense coalició. compromís per cullera