El 22 de maig hi haurà eleccions municipals. Es decidirà quin serà el govern dels pobles i ciutats. En Cullera es decidirà també la ciutat que volem i, sobretot, molt especialment, com la volem fer. El propòsit més important de la coalició Compromís, i espere que el de moltes persones que vivim i treballem en Cullera, és poder  treballar amb la complicitat i la implicació del nombre més gran possible de persones i entitats.

La presència de Compromís en l’ajuntament i en el  govern permetrà evitar els perills d’una majoria absoluta i orientar, en la mesura de les nostres possibilitats, l’acció municipal cap a polítiques socials d’esquerres i de proximitat.

Alternativa Progressista de Cullera i el BLOC hem fet un gran esforç personal i polític, que creiem necessari, perquè tots el ciutadans vegen eixa coalició d’esquerres, valencianista i ecologista , com la verdadera alternativa de govern.

Eliminar la taxa del fem, normalitzar la situació econòmica de l’ajuntament i pagar als proveïdors, recuperar la bossa de treball, transparència en la gestió municipal, posar en marxa iniciatives per a crear llocs de treball d’acord amb els empresaris de Cullera, creació del Patronat Muncipal de Turisme, aplicació de la Llei de Dependència, creació del Gabinet d’Assessoreament Linguístic,pressupostos participatius on la gent puga decidir en que s’inverteixen els diners, una reestructuració de la plantilla municipal per tal d’optimitzar els recursos….són alguns dels punts del nostre programa.
Defendre un model de ciutat sensiblement diferent i  treballar al costat dels que des de la seua lluita diària ho fan per obrir-se camí en esta societat tan complexa i amb tantes dificultats  I aspiren a millorar el present i preparar un futur millor per a tots i totes.

I tot  tenint en compte les opinions, les necessitats i els desitjos de la gent, perquè pensem que no es pot governar sense escoltar a la ciutadania. I açò no són només paraules. Perquè creiem en una ciutat més justa i solidària que defenga per damunt de tot a les persones. Perquè creiem en una Cullera ecològicament sostenible i de qualitat, per als ciutadans i ciutadanes de hui i del futur.

Per aixó necessitem el teu recolzament i la teua confiança per a dur endavant el canvi que Cullera necessita.

Som com tu i Cullera és el nostre compromís.

VOTA          APC – BLOC – INICIATIVA : COALICIÓ COPROMÍS PER CULLERA